Κίμων Νικ. Καββάδας

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Καλάθι αγορών

0 Αντικείμενο(α)
Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Οδηγίες εγγραφής στο ηλεκτρονικό κατάστημα

 Μέσω της ιστοσελίδας μας μπορείτε να κάνετε την παραγγελία για το κατάστημά σας. Η εταιρία μας διαθέτει προϊόντα μόνο προς χονδρική πώληση. Απαραίτητη προϋπόθεση πριν αρχίσετε την παραγγελία σας είναι να κάνετε εγγραφή για να αποκτήσετε έναν λογαριασμό.

Για να αποκτήσετε λογαριασμό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 

Στο μενού επιλέγεται το «Λογαριασμός» και έπειτα πατάτε στο «Δεν έχετε λογαριασμό»

new 2

 

Συμπληρώνετε το πεδίο όνομα με το ονοματεπώνημό σας. Όνομα χρήστη και κωδικό μπορείτε να επιλέξετε ελευθερα, με αυτά μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας θα κάνετε σύνδεση στο ηλεκτρονικό κατάστημα ια να πραγματοποπιήσετε τις αγορές σας. Συνηστάτε το όνομα χρήστη και ο κωδικό να μην συμπληρώνετε χρησιμοποιόντας ελληνικούς χαρακτήρες. Αφού συμπληρώσετε όλα τα πεδία, όπως και τον αποκλεισμό captcha τελειώνοντας πατάτε το κουμπί εγγραφή.

new 1

 

 

Αν η εγγραφή είναι επιτυχής θα εμφανιστεί το παρακάτω μήνυμα.

 

 

new 3

Αμέσως μετά θα σας αποσταλεί ένα ηλεκτρονικό μήνυμα όπου πατώντας στον σύνδεσμο που περιέχει πιστοποιείτε τον λογαριασμό σας. Αν δεν λάβετε το μήνυμα στα εισερχόμενά σας, δείτε μήπως βρίσκεται μέσα στα ανεπιθύμητα.

new 4

 

Μόλις πατήσετε στον σύνδεσμο που περιέχει το ηλεκτρονικό μήνυμα θα ανοίξει ο περιηγητής σας όπου θα δείτε το παρακάτω μήνυμα που δηλώνει πως η πιστοποίηση του λογαριασμού σας ήταν επιτυχής.

new 5

 

Τώρα απλά περιμένετε μέχρι λάβετε το παρακάτω μήνυμα, που θα σημαίνει πως ένας διαχειριστής ενεργοποίησε τον λογαριασμό σας ώστε να μπορείτε πλέον να κάνετε τις αγορές σας από το κατάστημά μας.

new 6